Címkék Ezekkel megcímkézve: "Jerry Bruckheimer"

Címke: Jerry Bruckheimer

Jerry Bruckheimer egykoron sztárproducernek számított, de manapság filmjei gyengécske eredményeket produkálnak, főleg hazai fronton. A magányos lovas miatt a Disney úgy 160-190 millió dolláros negyedévi veszteséggel számol. Éppen ezért rácsaptak a producer kezére, aki éppen a Karib-tenger kalózai 5. részét készíti elő.

Olyan sikerekkel, mint a Top Gun vagy Az utolsó esély könnyen kivívta magának a végső vágás jogát és természetesen egyszerűen kiharcolhatott egy magasabb költségvetést is.

Nemrég jelentették be, hogy Joachim Ronning és Espen Sandberg fogja dirigálni a Karib-tenger kalózai 5. részét. Jerry Bruckeheimer producer a Playlistnek elmondta, hogy látta a duó korábbi munkáit, teljesen lenyűgözték őt. Megkeresték őket, megmutatták nekik a forgatókönyvet és azonnal rengeteg remek ötlettel álltak elő

Már korábban is foglalkoztunk a Lone Ranger projekttel: hogyan állította le a Disney a munkálatait egyrészt a magas budget (250 millió dollár fölötti összegről beszélünk!), másrészt a Cowboyok és űrlények sikertelensége okán. Később kiderült, miből eredt ez a hatalmas költségvetés: a film nagy része CGI-ből állt volna. A Disney ultimátumot adott a készítőknek: egy hetük van rendbe rakni a film budget-jét.

A Forbes magazintól már lathattuk a 2008-2009 június időszakra vonatkozó, legjobban kereső színészek valamint színésznők listáját, most egész Hollywood legjobban kereső embereit közölték le. Ahogy láthatjuk az előző két kategória nyertesei jócskán leszorultak a lista éléről, az igazán nagy lóvét - itt sem - a sztárok akasztják le, hanem inkább a mögöttük álló rendezők, producerek...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,052RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
238KövetőKövetés
19,836FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Ez tuti jó lesz, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban tetszett a...
  • Balázs: remélem végre megfelelő pókember lesz, kicsit unalmas már ez a sok...
  • Balázs: láttam, jó volt
  • Balázs: tényleg jónak tűnik :)
  • Wolf: Bosszúállós rablók….:D Előzetesileg már jobb mint a csodás pók...
  • Mano: Aki látta a sorozat alapjául szolgáló régi filmet az tudhatja, hogy a...