Főoldal » Archívum

Cikkek címke szerint: Halálos iramban 7

trailer »

[2 feb 2015 | 0 komment | ]
Halálos iramban 7 Super Bowl spot

A novemberi előzetes óta nem láthattunk semmit a Halálos iramban 7-ből, azonban a hétvégén megrendezett 49. Super Bowl alkalmával természetesen ez is kapott egy jófajta pörgős, egyperces reklámot – a videó alapján úgy tűnik, lassan többet lesznek az autók a levegőben, mint az aszfalton.

Akció, Bűnügyi, Film »

[2 nov 2014 | 8 komment | ]
Halálos iramban 7 – magyar szinkronos előzetessel

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat tovább száguld a hetedik résszel, melyben visszatér a vászonra Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson, valamint újra csatlakozik hozzájuk Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black. Új arcok is társulnak a szereplőgárdához, például Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey és Kurt Russell, valamint Jason Statham, aki az előző rész végén már letette névjegyét.

Filmhírek »

[3 dec 2013 | 6 komment | ]
Később, de mozikba kerül a Halálos Iramban 7.

Paul Walker három nappal ezelőtt bekövetkezett tragikus halálát követően az Universal Pictures összehívott egy meetinget a Halálos iramban 7. további sorsa kapcsán. A megbeszélés végeredménye az lett, hogy a – már majdnem kész – filmet előre nem ismert késéssel ugyan, de a mozikba fogják küldeni. James Wan rendezővel már el is kezdték megbeszélni, milyen átírások szükségesek a forgatókönyvben, és milyen módon tudnák a legnagyobb tiszteletben tartani az időközben elhunyt színész szerepét.

Képek »

[26 nov 2013 | 10 komment | ]
Újabb Halálos Iramban 7 képek Vin Diesel-től

Vin Diesel néhány újabb képet tett közzé a jövő nyáron mozikba kerülő Halálos Iramban 7-hez, melyeken a főszereplőkön kívül James Wan rendező, valamint Sanja Milkovic Hays kösztüm-designer is látható, akit a színész nemes egyszerűséggel a Fast Franchise “anyjának” titulál.
Az új filmben az előző részben immár szabadságukat visszanyert társaságnak egy múltból előbukkanó ellenséggel kell megküzdenie…

Képek »

[30 okt 2013 | 5 komment | ]
Dwayne Johnson a Halálos Iramban 7-ben – újabb kép

Vin Diesel színész és szociális háló guru egy újabb képet tett közzé Facebook rajongói számára a Halálos Iramban 7-hez, melyen Dominic Toretto (jómaga), illetve Hobbs ügynök, azaz Dwayne Johnson látható. A képen úgy tűnik, Hobbs egy kórházi ágyban fekszik, ám magyarázatot nem kapunk rá, miért. Vajon a Jason Statham által alakított Ian Shaw jutatta oda? Esetleg Tony Jaa-tól kapott pár jól irányzott rúgást? Idővel megtudjuk..

trailer, Videók »

[22 okt 2013 | 10 komment | ]
Halálos iramban 7. színfalak mögött videó – harci edzés Vin Diesel-lel és Tony Jaa-val

Remek kis színfalak mögött videó érkezett a Halálos iramban franchise hetedik részéhez, ami az immár 50 milliós Facebook táborral rendelkező Vin Diesel osztott meg rajongóval: egy kis “workout”, melyben ízelítőt kapunk belőle, hogy a Riddick sztárja hogyan készül fel a film akciójeleneteire az Ong Bak filmek harcművész főszereplője Tony Jaa segítségével.

Képek »

[8 okt 2013 | 3 komment | ]
Íme, a rosszfiú verdája a Halálos iramban 7-ből

Javában forog a Halálos iramban legújabb része, s James Wan rendező az alábbi képpel szolgált nekünk, kiéhezett rajongóknak. A fotón a filmbéli számos rosszfiú egyik verdáját láthatjuk, ami nem más, mint… dobpergés…

Képek »

[25 szept 2013 | 19 komment | ]
Kurt Russell mégis a Halálos iramban

De olyannyira, hogy a hozzánk hasonló filmes weboldalak által mélyen tisztelt Vin Diesel, akit azért emelünk piedesztálra, mivel előszeretettel csepegteti filmjeiről az infókat, még egy képpel is szolgál. Nemrég a produkció twitter-bejegyzése tette közzé, hogy Kurt Russell nem lesz látható a filmben. Hogy ez csak ködösítés volt vagy a színész meggondolta magát, arról nem szól a fáma. A kép alapján sokan arra tippelnek, hogy Russell a “jófiúk” oldalán lép pályára…

Filmhírek, Videók »

[23 szept 2013 | 7 komment | ]
Halálos Iramban 7. forgatási videó és kép

Múlt héten jelentették be, hogy Lucas Black, a Halálos iramban: Tokiói hajsza főszereplője három további filmre Fast and Furious filmre is leszerződött, így végre hivatalosan is a sorozat részévé válik az eddig spin-off-ként számon tartott rész – a legújabb forgatási képen már lencsevégre is kapták az ifjú sztárt Vin Diesel és James Wan rendező társaságában…

Filmhírek »

[12 szept 2013 | 5 komment | ]
Halálos iramban 7 – Djimon Hounsou csatlakozott, Kurt Russell távozott

Lassan már A feláldozhatók stábját is lekörözi a Halálos iramban 7., hiszen sorra csatlakoznak hozzá a keményebbnél keményebb arcok – Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson mellett a hetedik részben szerepet kap Jason Statham, Tony Jaa és az UFC harcos Ronda Rousey is, akikhez a legújabb hírek szerint Djimon Hounsou, a Véres gyémánt, és a Sose hátrálj meg! sztárja is csatlakozott…

Filmhírek »

[8 aug 2013 | 3 komment | ]
Halálos iramban 7 – Ronda Rousey, az UFC bajnoknő a csapatban

Legutóbb Gina Carano erősítette a Halálos iramban szereplőgárdáját, a Szikla mellé egyébként is kellett egy keménykötésű csaj és az MMA-ban jártas hölgy tökéletes választás volt. Az Universalnál örömmel konstatálhatták, hogy a többség elégedett volt vele, ezért egy újabb bunyós nőt hoztak a fedélzetre. Ronda Rousey, az UFC bajnoka benne lesz a Halálos iramban 7. részében, habár mellékszereplő lesz, de nem csak pár perc erejéig lesz látható a vásznakon. Természetesen láthatjuk majd bunyó közben is.

Filmhírek »

[16 ápr 2013 | 7 komment | ]
Halálos iramban 7 – Bemutató időpontja bejelentve

Mostanság egyre többet beszélnek a Halálos iramban 7-ről. Ez is csak jót tesz a soron következő hatodik felvonás marketingkampányának, hisz két poszter és előzetes között legalább mindig jön egy-egy hír. Justin Lin helyett James Wan irányíthat a következő felvonás forgatásán és úgy hírlett, hogy jövőre érkezik a hetedik rész, de eddig az Universal nem tette közzé, hogy hivatalosan mik a szándékai.