Címkék Ezekkel megcímkézve: "Film"

Címke: Film

Városokat leromboló óriásszörnyekkel már számtalanszor találkoztunk a filmtörténelemben, de hogy a pusztító gigász tettei egy részeges partilánnyal lennének összefüggésben - na ilyen még biztosan nem láttunk. Nacho Vigalondo, az Időbűnök rendezőjének új filmjében pedig pont ez fog történni, ráadásul a főszerepet Anne Hathaway kapta, úgyhogy ha másért nem is, miatta érdemes vetni rá egy pillantást.

Ha valaki izgalomba jön a Zordon, Goldar és Megazord nevektől, annak mindenképpen ajánljuk az új Power Rangers előzetest, a többiek, nos, mindenki saját felelősségre.

xXx: Újra akcióban filmkritika Ne b@szakodj a családdal! Szerző: Bányász Attila (Miner) Vin Diesel visszatér Xander Cage szerepéhez, s a tripla-X trilógia legjobb részével lepi meg nézőit,...

A 20th Century Fox tegnap este pár órás eltolással két új előzetest is közzétett a március 2-án mozikba kerülő Logan-hoz - akár csak az első előzetesnél, a második verzió gyakorlatilag az első korhatáros, kibővített változata. Van már egy rövidke hivatalos szinopszisunk is a filmhez: A közeli jövőben a megviselt Logan egy, a mixikói határhoz közéli rejtekhelyen ápolja a beteg X professzort. A rejtőzködés azonban véget ér, amikor felbukkan egy ifjú mutánsm akit sötét erők üldöznek...

Közel 10 év telt el a Hellboy 2. - Az Aranyhadsereg bemutatója óta, és a legtöbben már lemondtak róla, hogy valaha is fog készülni hozzá folytatás - Guillermo Del Toro azonban még nem adta fel a harcot. A rendező nemrég a Twitteren kérte meg a rajongókat, hogy erősítsék meg benne, hogy az eltelt évek ellenére továbbra is sokan vannak...

A 2010-es Honnan tudod? óta Jack Nicolson-t egyetlen egy filmben sem láthattuk, utoljára pedig 2013-ban szólalt meg nyilvánosan, amikor egy emlékezetromlásáról szóló riportot megcáfolandó azt nyilatkozta, hogy több forgatókönyv is megfordult az utóbbi időben a keze között, és próbálja kitalálni, melyik lehetne a következő filmje.

Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy a cég SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt.

Tizenkét év távollét után az író, Louis visszatér szülővárosába, hogy elmondja családjának féltve őrzött titkát. Hamarosan felszínre törnek az elfojtott indulatok. Hiába próbálnak meg empátiával közelíteni egymás felé, az egymásra figyelni már képtelen családtagok csak saját sérelmeiket és magányukat képesek előtérbe helyezni, ami még több szenvedélyes konfliktust szül.

Bár sem kritikai, sem a bevételi oldalról nem kavart túl nagy port a Sony Pictures 2015-ös Libabőr című horror-vígjátéka, a stúdió már készíti hozzá...

Az Utazás apánkkal megható története a mozgalmas 1968-as esztendőben játszódik. A prágai tavasz idején egy romániai német család – apa és két teljesen eltérő vérmérsékletű fia – felkerekedik, hogy Aradról az NDK-ba utazzon.

Már jó ideje köztudott, hogy a Deadpool 2-ben komoly szerepet szánnak az időutazó mutáns Cable-nak, az azonban továbbra sem ismert, ki fogja alakítani a szerepet (egyes források szerint ennek eldöntése volt az egyik oka Tim Miller rendező távozásának, bár a direktor ezt később cáfolta.). Tegnap azonban egy Ryan Reynolds egy elég érdekes képet posztolt az Instagram-jára, amelyen Hugh Jackman és Pierce Brosnan társaságában látható.

A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,255RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
240KövetőKövetés
20,303FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Dante: És ha összejön és sikeres is lesz utánna jöhet egy BPRD trilógia is.
  • wolw: X-men képregény benne..Mekkora!:D
  • Wayne: Nagyon várom. Nagyon! :)
  • Patai Róbert: Nem tudja senki hogy mikor várható????
  • Tibo: Remélem elkészül, nagyon remélem.
  • GZ: Én azon lepődtem meg nemrég, hogy Gene Hackman is mikor visszavonult...