Címkék Ezekkel megcímkézve: "Felhőatlasz"

Címke: Felhőatlasz

A Wachowski testvérekre, ha tollhoz vagy kamerához nyúlnak, mindig érdemes odafigyelnie a filmrajongónak, mert biztos, hogy abból valami nem hétköznapi sül ki. A kultikussá vált Mátrix első verzióját még visszadobta a Warner stúdió, mert a fejesek nem értették meg, túl bonyolultnak találták a sztorit, a Felhőatlasszal kapcsolatban azonban elmondható, a tesók nagyobb tiszteletnek és bizalomnak örvendhetnek Hollywoodban, ami lehetővé tette, hogy egy ilyen bonyolult filmet leforgathassanak. De valóban olyan bonyolult, magvas mondanivalókkal tűzdelt alkotásra ültetnek be minket a moziba a testvérek vagy csak egy hintába?

Bár az előzetes infók és videók alapján sem a látványvilágra, sem a színészek felhozatalára nem lehetett panasz, mégsem sikerült sikerrel nyitnia Wachowskiek Felhőatlasz című filmjének: a 102 milliós költségvetéssel készült sci-fi/fantasy mindössze 9,4 milliót hozott a hétvégén, ami - köszönhetően Az Argo-akció és a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak remek, előző héthez képest minimális nézőszámcsökkenéssel járó vetítéseinek- a harmadik helyre volt elegendő. A kudarc oka valószínűleg a nehezen érthető/átlátható sztoriban kereshető, amit ezúttal kritikusok gyomra sem nagyon vett be: a rottentomatoes-on 62%-ban érkezett róla pozitív vélemény. Magyar bemutató: 2012. november 22.

Hét darab banner és három új reklámspot érkezett a 2012. november 22-én mozikba kerülő Felhőatlasz filmhez, a Wachowski testvérek legújabb ígéretes alkotásához, amely parédés szereposztással csábítja a nézőket a mozikba: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Sturgess Susan Sarandon és Hugh Grant csak néhány a nagy nevekből.

Megérkezett a hivatalos szinkronos előzetes a Wachowski testvérek (Fülledtség, Mátrix-trilógia, Speed Racer) és Tykwer (A lé meg a Lola, Parfüm: Egy gyilkos története) közös filmjéhez, a Felhőatlaszhoz, ami 2012. november 22-én kerül a magyar mozikba Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Susan Sarandon és Hugh Grant szereplésével. Bevizsgálhatjuk a szinkronhangokat!

A Felhőatlasz felfedi előttünk, hogyan módosítják a másik életét az egymástól független emberek tettei és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig. Akció, titkok és románc, egy lélek, amely gyilkosból hőssé fejlődik és egyetlen kedves cselekedet, amely évszázadokon keresztülívelve forradalmat robbant ki a távoli jövőben. © filmtrailer.hu
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,229RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
239KövetőKövetés
20,235FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Gáva Mihály: Jöjjön már kifelé
  • Attila: Én nem várok már a DC-től nagy durranást… amig nem Nolan csinál...
  • thedarkmanhd: Pár hónappal ez elött a producer azt mondta ,hogy lesz 4. és...
  • demonicius: Hát ez k.rva jo lessz…
  • Tibo: Nagyon úgy tűnik, sajna :( És ez picit kihat a sorozatokra is, pár...
  • krok: Addig variálnak míg bevariálnak sajat maguknak. Semmi nem egyezik...
  • Népszerű bejegyzések

    verdak-3video