Címkék Ezekkel megcímkézve: "Eat Pray Love"

Címke: Eat Pray Love

A jelen állás szerint október 14-én érkezik a hazai mozikba az Elizabeth Gilbert önéletrajzi könyvén alapuló Ízek, imák, szerelmek /Eat, Pray, Love/ aminek főszerepében a romantikus filmekben remekül alakító Julia Roberts-et láthatjuk. A film Liz Gilbertről (Julia Roberts), egy sikeres nőről szól, akinek minden megadatott: férj, otthon, karrier. Liz azonban mégsem boldog, és rádöbben, hogy egész másra hivatott, így félredobja eddigi életét, és elindul világkörüli útra indul. A film Ryan Murphy (Kés/alatt, Glee) forgatókönyvével és rendezésében készül...

Érkezett egy új előzetes az Eat, Pray, Love című romantikus filmhez, melyet az a Ryan Murphy írt és rendezett, aki eddig főleg TV-sorozatok terén volt roppant sikeres (az ő nevéhez fűződik a Kés/alatt és a Glee is). A film Liz Gilbertről (Julia Roberts), a sikeres és szerencsés nőről szól, akinek minden megadatott: férj, otthon, karrier. Liz azonban mégsem boldog, és rádöbben, hogy egész másre hivatott. Így félredobja eddigi életét, és elindul egy világkörüli útra.

Julia Roberts új drámája, az Eat, Pray, Love, Elizabeth Gilbert 2006-ban kiadott memoárjainak feldolgozása. A film főszereplője egy boldog házasságban élő nő, aki éppen a terhességre készül, ám váratlanul rádöbben, hogy életét más mederbe kell terelnie, és egy fájdalmas szakítás után világkörüli útra indul.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,993RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,778FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • pokolfajzat666: Na gusztika megvan az előzetes a Vitathatatlan 4 -nek. jövöre...
  • pokolfajzat666: Kandellária már megjelent kb 3 honapja ;)
  • 5.: Jövő decemberben kiderül :D
  • Adam: Nem tudjuk meg ki Rey csak talalgat mindenki.
  • demonicius: Ha-tal-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaasssssssssssssssss̷ 0;
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...