Címkék Ezekkel megcímkézve: "Csapda"

Címke: Csapda

Dwayne Johnson ködös pankrátori múltjába vesző „lánykori” neve – The Rock – még mindig hitelesnek hat, hiszen ránézésre nyilvánvaló, hogy müzli helyett vasszöget szór a reggeli kakaójába, a kókuszdiót a könyökhajlatával töri föl, s létra nélkül képes kimeszelni a belvárosi polgári lakások plafonjait. Legújabb filmjében ezúttal tizennyolc keréken gördül be a mozivászonra, s az akció, a thriller és a drámai zsánerfilmek vonásait is mind magán viselő produkció esetében csupán az a kérdés, hogy a készítőknek sikerült-e megfelelő arányban keverniük a műfajokat?

2013. március 7-én a Big Bang Media forgalmazásában érkezik hozzánk Dwayne "The Rock" Johnson legújabb - megtörtént eseten alapuló - Csapda címet kapott filmje, aminek az előzetesét immár magyar szinkronnal is megnézhetitek. A cikk elején a magyar posztert találjátok a korhatárjelzéssel: 16.

Egy fiút csőbe húznak, és 10 év börtönbüntetést kap drogkereskedelemért. Apja (Dwayne Johnson) mindent elkövet, hogy tisztára mossa fia nevét, így elvállalja azt is, hogy beépül a helyi kábítószermaffiába, és rács mögé juttatja annak vezetőjét... © filmtrailer.hu
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,984RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,752FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Adam: Nem tudjuk meg ki Rey csak talalgat mindenki.
  • demonicius: Ha-tal-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaasssssssssssssssss̷ 0;
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...
  • Ádám: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt...
  • 5.: A Star Wars valóban egy egész galaxisban játszódik, de tulajdonképpen egy...
  • TetraB: aki esetleg azon filózik, hogy felkösse magát, a film megtekintése...