Címkék Ezekkel megcímkézve: "Boba Fett"

Címke: Boba Fett

Ahogy az már közismert, a Walt Disney stúdió a fő nyomvonalon haladó új Star Wars trilógia mellett több spin-off-ot is tervez a filmben szereplő fő karaktereknek, több pletyka fel is röppen már arról, hogy Han Solo és Yoda mester is önálló filmet fog kapni valamelyik két rész között. Jon Schnepp rendező azonban most határozott meggyőződéssel azt állítja, hogy az egyik ilyen film egészen biztosan a sorozat híres fejvadásza, Boba Fett körül fog forogni.

Tegnap egy rövid pletyka erejéig felbukkant a hír, miszerint Yoda lesz az első karakter a Star Wars univerzumból, aki önálló spin-off-ot fog kapni - röviddel ezt követően Bob Iger, a Disney vezérigazgatója meg is erősítette, hogy a Disney és a Lucasfilm valóban elkezdett dolgozni egy sorozatra való önálló filmen, ami népszerű Star Wars karakterek körül forognak és az új trilógia részei közötti időszakban fognak bemutatásra kerülni. (mint tudjuk, a Star Wars VII. 2015-re van időzítve). A hírekben az állt, hogy Boba Fett és Han Solo is megkapja a saját önálló filmjét...

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló promóciója alatt Joe Johnston rendezőt mentoráról, George Lucas-ról kérdezték. A válasz komoly meglepetést okozott mindenkinek, ugyanis Johnston elárulta, hogy egy spin-off-ot tervez készíteni a Star Wars univerzum egyik jól ismert szereplőjének. "Próbálom rábeszélni George-ot, hogy csináljunk egy egész estét filmet Boba Fett-ról" - nyilatkozta. "Én szeretném megrendezni. Jó móka lenne".
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,035RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
238KövetőKövetés
19,813FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Mano: Aki látta a sorozat alapjául szolgáló régi filmet az tudhatja, hogy a...
  • Tibo: Így az előzetes alapján érdekes lesz, de a 1997-es az tutira ott van és...
  • Wayne: Ezzel a múmiával akarnak riogatni? Vicc! A 97-es filmben legalább...
  • Torony 1.: Hu de durva,látvány,akció,stb.már most csorog a nyálam.jőhet.
  • Becsi Gergő: Nagyon komoly lesz
  • ThomasG: A magyar forgalmazó nem inkább az ADS Service? :)
  • Népszerű bejegyzések