Címkék Ezekkel megcímkézve: "Boba Fett"

Címke: Boba Fett

Ahogy az már közismert, a Walt Disney stúdió a fő nyomvonalon haladó új Star Wars trilógia mellett több spin-off-ot is tervez a filmben szereplő fő karaktereknek, több pletyka fel is röppen már arról, hogy Han Solo és Yoda mester is önálló filmet fog kapni valamelyik két rész között. Jon Schnepp rendező azonban most határozott meggyőződéssel azt állítja, hogy az egyik ilyen film egészen biztosan a sorozat híres fejvadásza, Boba Fett körül fog forogni.

Tegnap egy rövid pletyka erejéig felbukkant a hír, miszerint Yoda lesz az első karakter a Star Wars univerzumból, aki önálló spin-off-ot fog kapni - röviddel ezt követően Bob Iger, a Disney vezérigazgatója meg is erősítette, hogy a Disney és a Lucasfilm valóban elkezdett dolgozni egy sorozatra való önálló filmen, ami népszerű Star Wars karakterek körül forognak és az új trilógia részei közötti időszakban fognak bemutatásra kerülni. (mint tudjuk, a Star Wars VII. 2015-re van időzítve). A hírekben az állt, hogy Boba Fett és Han Solo is megkapja a saját önálló filmjét...

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló promóciója alatt Joe Johnston rendezőt mentoráról, George Lucas-ról kérdezték. A válasz komoly meglepetést okozott mindenkinek, ugyanis Johnston elárulta, hogy egy spin-off-ot tervez készíteni a Star Wars univerzum egyik jól ismert szereplőjének. "Próbálom rábeszélni George-ot, hogy csináljunk egy egész estét filmet Boba Fett-ról" - nyilatkozta. "Én szeretném megrendezni. Jó móka lenne".
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,723RajongókTetszik
1,516Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,447FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
 • 5.: James Gunn 4 hrs · Facebook Mentions · The other day I posted a photo of...
 • 5.: Chim: Az biztos, hogy nem végleges a szinkron, remény még van… :)
 • Chim: te jó ég… a címről nem is mondanék semmit, de ez a szinkron...
 • 5.: “Salazar bosszúja” :D ismét “remek” magyar címmel...
 • Jozsi: 2015? A bemutató…
 • kompi: Az leírtak alapján most én is Reynolds-nak adok igazat. Az első rész...
 • Népszerű bejegyzések

  logan-sebhelyek

  tron-3-hirek