Címkék Ezekkel megcímkézve: "Bad Boys 3"

Címke: Bad Boys 3

Idén augusztusban a Sony Pictures közzétette a 2016-19-között bemutatásra kerülő 16 új filmjének listáján, amelyen szerepelt a Bad Boys 3 (2017. február 17.) és a Bad Boys 4 (2019. július 3.) is. Will Smith, az eredeti sorozat főszereplőjének egy rendezvényen elejtett mondatából azonban arra következtethetünk, hogy előbb, akár már 2016-ban a mozikba kerülhet.

Hosszú, fejlesztéssel eltelt évek után a Sony Pictures végre úgy tűnik, komolyan foglalkozni kezdett tett a régóta várt Bad Boys 3-mal - jelen pillanatban Joe Carnahan-nal tárgyalnak a forgatókönyv átírása és a lehetséges rendezés kapcsán.

A Columbia Pictures elkezdte fejleszteni a Bad Boys franchise következő, harmadik részét, Peter Craig-et bízva meg a forgatókönyv írásával. Reményeik szerint ismét sikerül összehozni az előző részek sikercsapatát azaz Michael Bay-t a rendezői székbe, Jerry Bruckheimer-et producernek és Will Smith-t valamint Martin Lawrence-t főszereplőnek, ám a project ezen fázisában még semmilyen szerződés nem jött létre velük...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,984RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,752FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Adam: Nem tudjuk meg ki Rey csak talalgat mindenki.
  • demonicius: Ha-tal-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaasssssssssssssssss̷ 0;
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...
  • Ádám: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt...
  • 5.: A Star Wars valóban egy egész galaxisban játszódik, de tulajdonképpen egy...
  • TetraB: aki esetleg azon filózik, hogy felkösse magát, a film megtekintése...