Címkék Ezekkel megcímkézve: "Alien 5"

Címke: Alien 5

Egyelőre még nincs elérhető közelségben a továbbra is cím nélküli Alien 5, pár dolgot azonban már lehet tudni róla - többek között azt, hogy Sigourney Weaver ismét visszatér a legendás Ripley hadnagy szerepébe. A színésznő EW-nek adott interjújából azonban arra következtethetünk, hogy a soron következő egyben az utolsó Alien film lesz, amiben találkozhatunk vele.

Bár már köztudott tény, hogy a stúdió csak az Alien: Covenant-ra keresztelt Prometheus folytatás után engedi nekilátni Neill Blomkamp-ot az Alien 5 elkészítésének, azért onnan is csurran-cseppen néha némi információ. Most éppen a Hicks-et alakító Michael Biehn árult el egy eddig nem ismert dolgot,

Ridley Scott és Neill Blomkamp szoros együttműködés mellett, egymással párhuzamosan akarta leforgatni a Prometheus folytatását illetve az Alien 5-öt, a Bloody-Disgusting információ szerint azonban a 20th Century Fox stúdió úgy döntött, a Prometheus 2 kapja a nagyobb prioritást, és megvárják a film bemutatóját, mielőtt elkezdenek foglalkozni az Alien filmmel.

Néhány hónapja nem kaptunk semmilyen hírt nem kaptunk az Alien 5-ről, most azonban Neill Blomkamp rendező újra jelentkezett. Nagy dologra persze senki sem számítson, hiszen a filmnek még egyelőre a bemutatója sincs kitűzve, csupán annyit tudunk róla, hogy a Prometheus 2. után kerül a mozikba, aminek a premierje viszont a 2016-os terv helyett csupán 2017-re csúszik.

Amióta kiderült, hogy készül az új Alien film, rengeteg rajongó aggódott, vajon hogyan viszonyul majd a film a Prometheus 2-höz, félő volt, hogy bár ugyanabban a világban alkotnak, teljesen más elképzelései vannak Neill Blomkamp-nak és Ridley Scott-nek, és a történetek összehangolatlansága miatt komoly zavar keletkezik majd az Alien univerzumban. Blomkamp megnyugatott mindenkit, természetesen ilyen nem fog történni, erre pedig komoly garanciát szolgáltat a tény, hogy Scott az Alien 5 gyártásában is részt vesz.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,984RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,752FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Adam: Nem tudjuk meg ki Rey csak talalgat mindenki.
  • demonicius: Ha-tal-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaasssssssssssssssss̷ 0;
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...
  • Ádám: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt...
  • 5.: A Star Wars valóban egy egész galaxisban játszódik, de tulajdonképpen egy...
  • TetraB: aki esetleg azon filózik, hogy felkösse magát, a film megtekintése...