Címkék Ezekkel megcímkézve: "71. Golden Globe"

Címke: 71. Golden Globe

Ma hajnalban kiderült, kik nyerték meg az immár 71. alkalommal kiosztásra került Arany Glóbusz díjakat, ami az Oscar után a legnagyobb elismerésnek számít a filmes szakmában. A szervezők jól döntöttek, hogy a gálára ismételten a tavaly már remekelő Amy Poehler - Tina Fey páros kérték fel házigazdának, ugyanis remek hangulatot varázsoltak humorukkal, valamint csípős, de mégsem sértő beszólásaikkal. Kellemes meglepetéssel szolgált, hogy az egyes kategóriák nyerteseinél sem vált egyhangúvá a gála - egyetlen film sem tarolt, a legtöbb díjat, ami esetünkben három, az Amerikai botrány zsebelte be

2014. január 12-én kerül megrendezésre a 71. Golden Globe gála, amelyhez ma hajnalban megérkezett a jelöltek teljes listája is. Az Oscar díjkiosztót megelőző legfontosabb gálán szereplő filmek, mint minden évben, most nagy eséllyel indulnak majd az Amerikai Filmakadémia díjkiosztóján is. A két legtöbb jelölést (7-7) kapott film közöl sajnos csak egyet lesz alkalmunk az eredményhirdetés előtt megnézni - a 12 év rabszolgaság 2014. január 2-án, míg az Amerikai botrány január 23-án kerül a hazai mozikba.

A Tina Fey-Amy Poehler párosnak tavalyi előadásukkal annyira sikerült lenyűgöznie a Golden Globe gála szervezőit, hogy újra felkérték őket a show házigazdai szerepére, méghozzá nem csupán az jövő évben, de a 2015-ben megrendezésre kerülő gálára egyaránt. A rendezvény közvetítője, az NBC vezetője az alábbi nyilatkozatot adta ki: "Tina és Amy a legtehetségesebb komikus írók/előadók közé tartoznak a szakmában, hatalmas részük volt benne, hogy a Golden Globe a tavalyi szezon legélvezetesebb díjkiosztója lett.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,984RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,758FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Adam: Nem tudjuk meg ki Rey csak talalgat mindenki.
  • demonicius: Ha-tal-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaasssssssssssssssss̷ 0;
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...
  • Ádám: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt...
  • 5.: A Star Wars valóban egy egész galaxisban játszódik, de tulajdonképpen egy...
  • TetraB: aki esetleg azon filózik, hogy felkösse magát, a film megtekintése...
  • Népszerű bejegyzések